Profamo is een jong professioneel recruitmentbureau, actief in de Automotive maakindustrie. Met veel plezier voorzie ik opdrachtgevers van de juiste professionals. En hoogopgeleide technici help ik met liefde aan een passende job. Die match maak ik na een persoonlijk gesprek en op basis van drijfveren, wensen en eisen.

Mensen ervaren mijn oprechte interesse in de gesprekken die ik voer. Ze voelen zich gehoord door het intensieve traject dat ik met ze doorloop. Technici verder helpen in hun carrière, is mijn ambitie. Ik ken mijn klant, ik ken de branche en elk gesprek is een springplank naar het volgende. Ik luister, leer en combineer.

Als recruiter met als specialisme Automotive kom ik over de vloer bij de maakindustrie in heel Nederland. Mijn leergierigheid brengt me in contact met bedrijven met een drive. Dit netwerk is mijn werkgebied waar ik mijn kennis elke dag weer uitbreid. Zo vind ik voor jou de juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Mijn manier van denken sluit aan bij deze bedrijven en bij de technici die ze zoeken. De voortdurende procesverbetering vraagt iets van mensen. Ik weet wat dat is, én ik weet het antwoord. Om te kijken of een bedrijf past bij een medewerker stel ik waarom-vragen.

Wat kan ik voor jou doen? Neem contact op