1. Kennismaken

In een persoonlijk gesprek breng ik in kaart wat de bedrijfssituatie is. Ik luister aandachtig naar de personeelsbehoefte en toekomstplannen. Belangrijk is wat er precies van medewerkers verwacht wordt. Zo kan ik de beste technici aanbieden.

2. Verdiepen

Tijdens onze kennismaking vindt er meteen verdieping plaats. Ik vraag door op normen, waarden en regels als het gaat om productie en kwaliteit. Waar staat jouw bedrijf qua ISO TS16949, Lean manufacturing en Six Sigma?

3. Functieprofiel

Voor de perfecte match in de Automotive-branche is het van belang dat we een kloppend functieprofiel maken. Waar moet een kandidaat aan voldoen? Maar ook welke cultuur heerst er? En wat is de bedrijfsstrategie? Waar ligt de focus?

4. Afstemmen

Ik ben helder over mijn aanpak. Zijn deze mensen beschikbaar of moeten we concessies doen? Is het geplande tijdbestek reëel? Mijn marktkennis helpt bij het maken van de juiste beslissingen hierin. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt.

5. Online presenteren

Ik zorg ervoor dat de vacature onder de aandacht komt van de juiste mensen. Een wervende vacaturetekst is te lezen op de website en we zetten onze zoekvraag op Social Media en andere kanalen.

6. Netwerken

In mijn netwerk zitten zo’n 300.000 Automotive professionals, en dat aantal breid ik dagelijks uit. Door headhunting, promotie en employer branding zorg ik voor een zichtbare aanwezigheid in de doelgroep.

7. Selecteren

Ik ga op zoek naar een kandidaat die niet op papier maar in de praktijk het meest geschikt is. Met doorvragen, toetsen en met praktijkcasussen krijg ik een goed beeld van de juiste persoon. Ik overleg in dit selectieproces met de hiring manager.

8. Adviseren

Tijdens het hele werving- en selectieproces houd ik nauw contact met de betrokkenen. Als ik beloof te bellen, doe ik dat. Ik controleer diploma’s, check referenties en vorm mijn mening over de kandidaten die ik spreek. Dit alles om zo efficiënt mogelijk te adviseren.

9. Een nieuwe collega!

Mijn beste kandidaten komen op gesprek, en vinden hopelijk hun nieuwe baan bij jouw bedrijf!
Graag werven we voor u de juiste kandidaten Plaats uw vacatures