Ontdek wat Profamo voor jou kan betekenen

Je kunt je oriënteren op je kansen

Als je niet actief op zoek bent naar een nieuwe baan, maar wel op de hoogte wilt zijn zodra zich een mooie kans voordoet binnen de automotive industrie, kan het erg wijs zijn om eens een kennismakingsgesprek aan te gaan met Profamo, een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de Automotive Branche:

  • Laat ons weten wanneer wij jou wel mogen benaderen met de juiste baan.
  • Je kunt alleen gefocust zoeken naar een nieuwe baan als je weet wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn met- en uitgedaagd te worden in jouw werk. Wij helpen je om die vragen te beantwoorden.
  • Ook kijken wij voor jou uit naar kansen in de Automotive Industrie die matchen met jouw profiel.
  • Dankzij onze goede relaties in de branche kunnen wij jou koppelen aan werkgevers die zoeken wat jij te bieden hebt, en bieden wat jij zoekt. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de Automotive Industrie zijn we in staat veel specifieker te matchen dan een algemeen werving- en selectiebureau.

Je vergroot je kansen

Als je wilt solliciteren op een functie kan het veel voordelen opleveren om dit te doen met behulp van een werving- en selectiebureau. Bijvoorbeeld als de relatie tussen het bureau en de werkgever heel goed is.

  • Via Profamo kom je veel te weten over de organisatie en de functie die vacant staat.
  • Na het gesprek met Profamo krijg je tips en adviezen ter bevordering van je sollicitatiegesprek en dus vergroot jouw kans om aangenomen te worden.
  • Heb je een goede indruk achtergelaten bij ons? Dan doen wij een goed woordje voor je bij het bedrijf waar jij graag wilt werken.
  • Sluit je qua profiel niet honderd procent aan op de vacature? Wij kijken verder dan je feitelijke werkervaring en onderzoeken of je op basis van persoonlijkheid en vaardigheden wel heel goed past bij de betreffende werkgever.

Is de automotive dé industrie waar jouw technische interesse ligt? Neem contact met ons op en we gaan samen op onderzoek uit waar jij jouw technische interesses het beste kunt botvieren.

Meld je aan, Log in of vul het contactformulier in. Wil je direct met ons in contact komen? Geef ons dan even een belletje op 06-41939569.