Profamo is een jong en professioneel werving- en selectiebureau in Nijmegen dat zich specialiseert in de Automotive industrie. Voor onze opdrachtgevers in heel Nederland richten wij ons op het werven, aantrekken en aanstellen van hoogopgeleid en gespecialiseerd technisch personeel.

Vanwege een sterke groei in onze projectenportfolio zijn wij opzoek naar een nieuwe collega. Heb je interesse in Profamo en wil je meer weten wat wij te bieden hebben neem dan gerust contact op met ons via info@profamo.nl of 024-8901600.

 

JUNIOR RECRUITMENT CONSULTANT

Ben jij net afgestudeerd, ondernemend en leergierig? Wil jij alles leren van (corporate) recruitment en de opgedane kennis direct toepassen in je werk? Dan is deze functie bij Profamo zeker iets voor jou.

Wie zijn wij?

Profamo is een jong en professioneel recruitment-bureau in Nijmegen. Met kennis van de automotive industrie en een oprechte interesse in de drijfveren van ambitieuze mensen, richten wij ons op het zoeken, aantrekken en aanstellen van hoogopgeleid en gespecialiseerd technisch personeel voor de Nederlandse Automotive maakindustrie.

Onze dienstverlening bestaat uit werving & selectie, headhunting en detachering voor functies vanaf engineeringniveau t/m directieniveau. Daarnaast is Profamo volledig businesspartner van New Engineers, een technische opleidingsinstelling met een post-bachelor programma op Masterniveau.

We hebben een toffe kantoorlocatie nabij het Centraal Station van Nijmegen. De dynamische sfeer, omringd door collega-ondernemers in het pand, geeft energie en zorgt voor de juiste vibe. Wij lunchen meestal gezamenlijk, al dan niet buiten de deur. De werktijden zijn flexibel en naast inspanning zorgen wij ook voor de nodige ontspanning.

Wat ga je doen?

Als startend recruitment consultant draag jij bij aan het realiseren van lopende recruitment projecten en voer je activiteiten uit voor New Engineers. Ondertussen leren wij jou alles op het gebied van recruitment consultancy en geven wij inzichten in de Nederlandse industrie. Dit betekent dat je mee gaat naar klanten en leert hoe het bedrijfsleven in elkaar steekt. Daarnaast leer je ook hoe je interessante kandidaten zoekt, vindt en sollicitatie gesprekken afneemt. Natuurlijk word je goed begeleid en besteden we aandacht aan de ontwikkeling van jouw vaardigheden. Wij leren jou de kneepjes van het vak en stomen je klaar voor jouw eigen projecten en opdrachtgevers.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau richting Commerciële Economie, HRM, Bedrijfskunde, MER, Communicatie of vergelijkbaar
  • Je bent enthousiast en wilt leren
  • Je bent ondernemend en energiek
  • Je bent representatief en een gemakkelijke prater
  • Je bent doortastend en geïnteresseerd

Is dit jouw baan?

Heeft de vacature jouw interesse gewekt of wil je meer weten over recruitment en onze manier van werken? Laat het ons weten, door te bellen naar 024 – 890 1600 of een e-mail met je motivatie te sturen naar info@profamo.nl. Voeg je CV en motivatie bij en eventueel je LinkedIn-profiel.